You are here: PEA - Public Energy Alternatives
English
Eesti
Lietuvių
Suomi
Deutsch
Polski
Latviešu
Saturday, 21.04.2018

Uusiutuva energia kaupunkien ja alueiden vetovoimatekijäksi

Public Energy Alternatives (PEA) on osittain EU:n rahoittama projekti, joka edistää uusiutuvien energianlähteiden käyttöä liike-elämän, teknologian ja teollisuuden kilpailutekijänä Itämeren alueella. Kuudesta maasta (Viro, Suomi, Saksa, Latvia,Liettua ja Puola) mukana on kaikkiaan 21 kumppania, jotka yhdessä eri tieteenalojen asiantuntijoiden kanssa pyrkivät tuomaan esille energiansäästön mahdollisuuksia sekä keinoja niiden hyödyntämiseksi, vahvistamiseksi ja laajentamiseksi. Nämä tavoitteet luovat pohjaa käytännön toimenpiteille, jotka kohentavat elämisen laatua Itämeren alueella ja sen yhteisöissä.

Projektiin osallistuminen merkitsee myös kaikkien konkreettisten toimenpiteiden yhteistä arviointia, joka pohjautuu voimassa oleviin hallinnollisiin ja teknologisiin käytäntöihin ja säännöksiin.

PEA:n toimintaan kuuluu yhteistyö muiden projektien kanssa. Yhteistyön onnistumisen kannalta on tärkeää, että projektissa syntyneet ideat ja tulokset jaetaan yhteisesti. Ammattilaisten arviointia tarvitaan ulkopuolisen ja riippumattoman tulkinnan saamiseksi. Koska projektin on tarkoitus jättää kestävä jälki, kumppaneiden tavoitteena on jatkaa ideoiden vaihtoa hankkeen virallisen päättymisen jälkeenkin.     

 

 

project management: atene KOM GmbH